Mozdulj ovis! - Rajzverseny

2024.03.23.

A pályázat címe: „Mozdulj ovis! – Rajzverseny”

A megvalósítani kívánt cél rövid tartalmi leírása:

Az elmúlt hétvégén sikeresen lezajlott intézményünk eseménye.

A családok jó néhány sportágban kipróbálhatták magukat. A torna, foci, asztalitenisz, íjászat, vagy éppen kézilabda mellett a résztvevők sakkozhattak és játszhattak más táblás játékokat is, kipróbálhattak olyan különlegességeket, mint az okoskocka és a Kuvik doboz, valamint a robotika rejtelmeiben is elmerülhettek. A programot a kicsiknek szóló kézműves foglalkozások és idegen nyelvi feladatok is színesítették, sőt, a gyerekeknek lehetőségük volt kipróbálni a Darts Matek programot, mely a matematika játékos tanulását segíti.

Az esemény alkalmat adott a Mozdulj, Ovis! rajzpályázat eredményhirdetésének is.

Gratulálunk a díjazottaknak!

Hermanovszki Sára, Végh Szófia, Váczi Ákos, Nagy Luca, Páll Keve Ferenc, Acsai Ágota, Magyar Norina, Jász Abigél, Tyukász Natasa, Hatvani Lóránt Máté, Major Milla, Draucean Alexandra, Kis Bianka, Szalkai Tamara, Takács Áron, Gatyás Bence, Takács Arabella, Suhajda Flóra, Pintér Bella Adél, Nagy Eliza, Ajtai Eliza, Halmos Amanda, Tóth Gréta, Fehér Lili

A program a magyar kormány támogatásával a

„Nemzeti Együttműködési Alap „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2023.” című pályázati kiírás támogatásával valósult meg.

A támogatás kedvezményezettje a Mozgó Diák Alapítvány.

Scroll to Top