The Show

2024.03.23.

A pályázat címe: „The Show”

Az elmúlt hétvégén sikeresen lezajlott intézményünk hagyományos ThEShOw elnevezésű sportnapja.

A családok jó néhány sportágban kipróbálhatták magukat. A torna, foci, asztalitenisz, íjászat, vagy éppen kézilabda mellett a résztvevők sakkozhattak és játszhattak más táblás játékokat is, kipróbálhattak olyan különlegességeket, mint az okoskocka és a Kuvik doboz, valamint a robotika rejtelmeiben is elmerülhettek. A programot a kicsiknek szóló kézműves foglalkozások és idegen nyelvi feladatok is színesítették, sőt, a gyerekeknek lehetőségük volt kipróbálni a Darts Matek programot, mely a matematika játékos tanulását segíti.

Az esemény alkalmat adott a Mozdulj, Ovis! rajzpályázat eredményhirdetésének is.

Gratulálunk a díjazottaknak!

Hermanovszki Sára, Végh Szófia, Váczi Ákos, Nagy Luca, Páll Keve Ferenc, Acsai Ágota, Magyar Norina, Jász Abigél, Tyukász Natasa, Hatvani Lóránt Máté, Major Milla, Draucean Alexandra, Kis Bianka, Szalkai Tamara, Takács Áron, Gatyás Bence, Takács Arabella, Suhajda Flóra, Pintér Bella Adél, Nagy Eliza, Ajtai Eliza, Halmos Amanda, Tóth Gréta, Fehér Lili

 

Meghívó szöveg:

Tisztelt Szülők! Kedves Nagycsoportos Óvodások!

  1. március 23-én, szombaton 10-12 óráig kerül megrendezésre a hagyományos családi sportnapunk, a ThEShOw. A délelőtt során – gyerekek és felnőttek- kipróbálhatnak különböző sportágakat: lesz torna, foci, asztalitenisz, íjászat, kézilabda. Emellett betekintést nyerhetnek iskolánk tehetséggondozó programjaiba. A résztvevők kipróbálhatják a sakkot, az okoskockát, a Kuvik dobozt, a robotikát és különböző táblás játékokat. A legkisebbek tavaszi kézműves foglalkozásokon, játékos idegen nyelvi feladatokon vehetnek részt. Lehetőség lesz kipróbálni a Darts Matek programot, mely a matematika játékos tanulását segíti.

A Széchenyi István Közösségi Ház munkatársai játékos foglalkozással készülnek erre a délelőttre. A sportnap minden korosztály számára kellemes kikapcsolódást nyújt. A próbaszámokat teljesítők között értékes sporteszközöket és játékokat sorsolunk ki. Ezen a napon, 11 órakor kerül sor a „Mozdulj, ovis!” rajzpályázatunk eredményhirdetésére is.

Töltsenek velünk egy emlékezetes családi napot! Mozgásra fel! Várunk mindenkit szeretettel a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola sportcsarnokában március 23-án, szombat délelőtt!

A program a magyar kormány támogatásával a

„Nemzeti Együttműködési Alap „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2023.” című pályázati kiírás támogatásával valósult meg.

A támogatás kedvezményezettje a Mozgó Diák Alapítvány.

Scroll to Top