Étkezés

Szülők részére:

Versenyek

Lánchíd a médiában

Sajtómegjelenés

Szünidei gyermekétkeztetés

Tisztelt Szülő/Gondviselő!

Az önkormányzat a 2023/2024. tanévben az őszi szünet során, 2023. október 28. napjától 2023. november 05. napjáig

(4 munkanap: 2023.10.30.,2023.10.31.,2023.11.02.,2023.11.03.) biztosítja a jogosult gyermekek részére a déli meleg étellel való ellátást.

ADATFELVÉTELI LAP „Étkezési igény”

Tisztelt Szülő/Gondviselő!

Az Ön által nevelt/gondozott gyermeknek a következő tanévre vonatkozó intézményi étkezési igényét kérjük, hogy az elektronikus ADATFELVÉTELI LAP felületén jelezze az intézményi közétkeztetést lebonyolító Ferenczy Ida Óvoda Gazdasági Hivatala felé.

 

Az ADATFELVÉTELI LAP elektronikus kitöltése és beküldése a Ferenczy Ida Óvoda Gazdasági Hivatala részére akkor is kötelező, ha a gyermeknek nem igényel intézményi étkezést.

Az ADATFELVÉTELI LAPpal kapcsolatos Tájékoztató levél – amely minden információt és elérést tartalmaz az adatok rögzítésével és beküldésével kapcsolatban – a következő linken érhető el:

https://drive.google.com/file/d/1Lt8pFoO7usrWPDwwIUyhqbg0W2JF53vn/view?usp=share_link

Köszönettel: Vezetőség és Ferenczy Ida Óvoda Gazdasági Hivatalának Vezetője

Iskolai étkezés

Intézményünk az ide járó tanulók és az itt dolgozók részére ebédet, illetve a napközi ellátást igénylő tanulók részére az ebéden kívül tízórait és uzsonnát biztosít. Iskolánk konyháját a Hírös vendéglátó KFT.  üzemelteti. Az étkezés lemondása az Arany János Általános Iskolában történhet.

Telefonszám: 30/ 361 1470   (pénztár; elsősorban ezt hívja!) 76/ 508 333     (gazdasági hivatal)

 

Büfé

A tanulók reggelijüket, tízóraijukat a büfében kedvező áron vehetik meg. A büfé üzemeltetője megpróbál hozzájárulni az egészséges táplálkozáshoz. A szendvicsekben zöldség: paprika, uborka, saláta van. Tejet, kakaót, joghurtot, pudingot is árulnak. Földimogyoró,  kukoricapehelyből készült snack, müzli szelet, rosttal és gyümölccsel készült keksz is kapható. A szendvicseket és pékárukat igény szerint megmelegítik. Valamennyi csokoládé tejes, illetve gyümölcsös. Üdítőitalokból a szénsavas mellett gyümölcsalapúak is kaphatóak, valamint ásványvíz is szerepel a választékban. Nyitva tartás: naponta 7-13 óráig.

Scroll to Top